Hvis nyhedsbrevet ikke står korrekt, så klik her: SE NYHEDSBREVBemærk: Du kan ikke besvare denne e-mail. Skriv til kalvesalg@kalvesalg.dk

 

 

Årets jersey-græskalve med ammetanter og flokkene af jersey-stude er nu faldet godt til på Glænøs enge. Det er rigtig fine dyr, alle fra Svanholm Gods.

Græsset gror og gror, så vi har allerede klaret produktionen af græsensilage til vinterfoder til studene. Dem har vi jo i to år, så de går i løsdrift i stalden de koldeste måneder.

Apropos stald, så er vi netop gået i gang med byggeriet af vores nye, bæredygtige løsdriftsstald. Går alt efter planen, kan dyrene sove middagslur i halmen til november. TV Øst bragte et indslag om projektet i efteråret - det kan du se her.

Apropos se, så er du velkommen til at besøge os og dyrene på Glænø i løbet af sommeren. Bare sig til i god tid forinden.
 

Grød? Ja!
Kalvesalgs innovative kok Steen Gissel har kreeret nye, appetitlige forslag til retter med vores kød.

Prøv fx frikassé-klassikeren med nye ærter og gulerødder, en hot og elegant curry eller en utraditionel forret, hvor hovedingrediensen er havregrød. Det lyder aparte, men smager fortrinligt – vi har selv afprøvet det her i weekenden. Og så er det lige til at gå til.

Du finder Steens opskrifter her.

Go’ appetit – go’ sommer!